Design – Build – Check – Refleqt

Bij Refleqt specialiseren we ons in alles wat nodig is om continuous delivery te implementeren. Onze kracht? Geautomatiseerde kwaliteit.

Mobile testing

Patroonheilige van goede appratings.

Want compatibility is heilig. We testen de compatibiliteit met oog op verschillende besturingssystemen, toestellen, voor iOS & Android apps. Zowel voor native als hybride applicaties.

We zijn er om organisaties te ondersteunen die een mobile-first strategie aannemen. Door onze testings garanderen we dat de lancering van een nieuwe applicatie zo vlekkeloos mogelijk verloopt. We empoweren het first-time right principe en voorkomen zombie applicaties.

Test suites for the win.

We werken een geautomatiseerde test suite uit die gebruik maakt van een Cloud device farm al dan niet in combinatie met een on-premise oplossing.

Samen met de app-ontwikkelaar stellen we een set van test devices samen die gebruikt worden om een maximale dekking te bereiken. Deze set wordt up-to-date gehouden.
We onderbouwen onze oplossingen met device-data (indien beschikbaar) zodat we op maat kunnen werken van specifieke situaties.

Wanneer nodig breiden we onze test activiteiten uit en auditen we achterliggende services of systemen die gebruikt worden door de applicatie.

We audit – we boost you

Je wenst snelheid te maken in het lanceren van nieuwe applicaties? Je wil weg van de quality issues in je huidig ontwikkelproces? De Quality Assurance kosten lopen op?

We baseren ons op een demo van je huidige applicatie. We hebben een concreet beeld van het organisatorisch & architecturaal landschap. Afhankelijk van de architectuur wordt ons duidelijk met welke organisatierollen we in dialoog moeten gaan.

Leer je ons graag beter kennen?