Design – Build – Check – Refleqt

Bij Refleqt specialiseren we ons in alles wat nodig is om continuous delivery te implementeren. Onze kracht? Geautomatiseerde kwaliteit.

Performance Testing

Jouw rots in de branding.

Om een vlotte go-live te garanderen van nieuwe platformen, om uptime te verzekeren bij extra load of bij drastische uitbreidingen van het platform, wanneer je je platform internationaal wil uitrollen, wanneer je updates of upgrades wil doorvoeren zonder stoorzenders voor de eindgebruiker.

Afhankelijk van je vraag, stellen we een test script op. Daarnaast kunnen we specifieke test scripts uitwerken. Denk aan testings omtrent UX-performantie, netwerk…

We brengen routine in het runnen van tests die feedback leveren zodat development team kan optimaliseren. Dit is een cyclisch proces.

  • We zetten in op Load Testing om het gedrag van een applicatie te bepalen zowel onder normale omstandigheden als bij verhoogde belasting.
  • We voeren stress testen uit om de maximale operationele capaciteit te definiëren en bepalen waar er knelpunten zouden kunnen zitten.
  • Spike testing om de recuperatietijd na een piek in de belasting te bepalen.
  • Bij endurance testen bekijken we of je applicatie een verlengde belasting aankan zonder negatieve invloeden op de reactietijd.
  • Trend monitoring houdt in dat we gedurende de gehele ontwikkeling bekijken we of de performantie stabiel blijft om dubbel ontwikkelwerk te vermijden.
  • Door Scalability testings ontdekken we wanneer er aan up-, of downscaling gedaan wordt.
  • Iets op maat gemaakt nodig om jouw specifieke situatie te testen? Dan bouwen we dat toch gewoon.

We audit – we boost you

Je wenst snelheid te maken in het lanceren van nieuwe applicaties? Je wil weg van de quality issues in je huidig ontwikkelproces? De Quality Assurance kosten lopen op?

We baseren ons op een demo van je huidige applicatie. We hebben een concreet beeld van het organisatorisch & architecturaal landschap. Afhankelijk van de architectuur wordt ons duidelijk met welke organisatierollen we in dialoog moeten gaan.

Leer je ons graag beter kennen?