Design – Build – Check – Refleqt

Bij Refleqt specialiseren we ons in alles wat nodig is om continuous delivery te implementeren. Onze kracht? Geautomatiseerde kwaliteit.

Test automation

Wanneer je een nieuwe applicatie op de markt brengt, beslissen gebruikers relatief snel of je onder de noemer succesverhaal of eerder stationsromannetje valt. Wij schrijven, embedded in je ontwikkelteam mee aan duurzame verhalen.

Eindgebruikers leggen de lat hoog en zijn gul in het delen van reviews en applicatiescoring. Daar dat slechte reviews maken dat je je systeem kan opdoeken, zet je best alles in op de snelle verwerking van feedback. Wij zorgen er mede voor dat continuous integration hand in hand gaat met uptime.

Wij doen dat onder andere door het ontwikkelen en plaatsen van quality gateways doorheen je ontwikkelproces. Deze zijn een remedie voor slecht uitdraaiende big-bangs. Amen.

What we do, is why we do it.

Wij geven heads up’s met als gevolg:

  • Een verhoogde snelheid en flexibiliteit van je ontwikkelproces.
  • Het temperen of zelfs wegwerken van de negatieve impact van bottlenecks.
  • Quality gateways die continuous feedback aanleveren en continuous integration enabelen.
  • Het ontzorgen van je development team wanneer nieuwe versies worden uitgebracht.
  • Je kan kwaliteit vroeger aan bod brengen in je ontwikkelproces.
  • Je boekt first-time-right successen door minder fouten bij de lancering.
  • Je bespaart op maintenance kosten door minder manueel werk.

Wij bouwen professionele vriendschappen omdat we ons inwerken in je development team en rekening houden met bestaande werkmodellen en principes zoals de automation pyramid, agile testing principes en de specifieke context van je onderneming. Ook zijn we taal-, en tool onafhankelijk.

Daarnaast bewaken wij steeds de ROI van test automation.

We creëren een test approach op maat. We kiezen daarvoor steeds voor een combinatie van de beste aspecten van manueel en automation testings. Continu, automatisch testen genereert continu feedback en garandeert informatie die steeds up-to-date is waarmee je je stakeholders kan geruststellen. Daarnaast maakt continue feedback, continuous integration mogelijk.

Leer je ons graag beter kennen?